Muž na invalidnom vozíku kradol v newyorskej banke

NETKY.SK • 4 Júl 2015, 09:33 • 2 min
Muž na invalidnom vozíku kradol v newyorskej banke

NEW YORK - Newyorčana na invalidnom vozíku zatkli dva dni po tom, čo pri lúpeži za bieleho dňa ukradol v banke 1212 dolárov. Informovala o tom dnes tlačová agentúra AP s odvolaním sa na piatkové oznámenie amerických úradov.

slovakia

left justify in out

Kelvina Dennisona (23) zadržali policajti v nemocnici dva dni nato, ako sa v pondelok popoludní 29. júna doviezol na invalidnom vozíku do pobočky banky Santander Bank v newyorskej štvrti Queens a tvrdil, že je ozbrojený. "Dajte mi všetko, čo máte," povedal úradníčke. "Mám zbraň," dodal.

 

Úradníčka mu teda odovzdala hotovosť, potom sa muž na vozíku vyviezol von z banky a stratil sa v dave na ulici. Úrady zverejnili videozáber muža na invalidnom vozíku, ako opúšťa banku, ktorý získali z bezpečnostnej kamery jedného obchodu.

 

Keď Dennison prišiel o dva dni do nemocnice v Queense, niekto ho spoznal a oznámil to polícii, informovala prokuratúra. Neoznámila, prečo Dennison navštívil nemocnicu. Keď Dennisona vypočúvali vyšetrovatelia, povedal im, že na invalidnom vozíku je odvtedy, ako utrpel zranenia pri streľbe.

 

Dennisona obvinili z lúpeže a je zadržiavaný vo väzbe. Na slobodu by ho pustili iba po vyplatení kaucie 15.000 dolárov.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona