Muž-monštrum (51) doma väznil a znásilňoval 12 dievčat, šesť sestier dostal ako dar

NETKY.SK • 7 Jún 2017, 17:23 • 2 min
Muž-monštrum (51) doma väznil a znásilňoval 12 dievčat, šesť sestier dostal ako dar

PENSYLVANIA - Ľudský netvor, ktorý u seba doma držal mladé dievčatá ako sexuálne otrokyne, teraz čelí doživotnému trestu vo väzení.

slovakia

left justify in out

Polícia v dome Lee Kaplana (51) našla 12 dievčat vo veku od 9 do 18 rokov. Šesť z nich boli dcéry manželského páru Daniela a Savilly Stoltzfusových.

 

Prokurátori tvrdia, že rodičia tieto maloleté sestry Kaplanovi darovali potom, čo ich rodine poskytol finančnú pomoc.

 

img

Daniel a Savilla Stoltzfus

 

Kaplan, ktorý sa považoval za Božieho proroka, deti opakovane znásilňoval. Najstaršia z jeho obetí, ktorá nedávno dovŕšila 19 rokov mu dokonca porodila dve deti, obe dievčatká. Kedy jeho orgie polícia nezastavila, dopadli by asi tak isto.

 

Daniel Stoltzfus chcel Kaplanovi darovať aj svoju manželku Savillu, aby posvätil jeho rod. Stoltzfus skončil v putách tiež a je obvinený z ohrozovania svojich detí. „Milujúci“ otec sa priznal, že vedel o tom, že Kaplan má sex s jeho 14-ročnou dcérou. Tvrdí, že legitimitu tohto aktu údajne aj skúmal na internete.

 

Kaplan obvinenia odmieta, no súdna porota ho nekompromisne poslala na doživotie do väzenia. Jeho právnik chce voči rozsudku podať odvolanie a získať pre neho nižší trest.

 

Dievčatká mohli opustiť múry domu len zriedka a aj to mali priepustku len do záhrady, kde sa starali o rastliny. Kaplan im tvrdil, že vonkajší svet by ich zničil.

 

Ich utrpenie ukončila pozorná susedka Jen Betz, ktorá minulý rok zavolala políciu. Dom sa jej zdal čudný. "Moje vnútro mi hovorilo, aby som sa presvedčila o tom, čo si myslím,“ povedala pre CNN.

 

"Neexistoval žiaden dôvod, prečo by tento starý - výrazne starší muž, alebo akýkoľvek iný muž, mal doma také množstvo detí, všetky v modrých šatách, ktoré nikdy nevyšli mimo domu a vyzerali strašne," vysvetlila. 

 

Kaplana zaktli už minulý rok, súd sa ale konal až teraz.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies