Muž máva kvôli poruche nechcený orgazmus aj 100-krát denne, devastuje to jeho život

NETKY.SK • 8 Január 2018, 11:05 • 2 min
Muž máva kvôli poruche nechcený orgazmus aj 100-krát denne, devastuje to jeho život

Otec rodiny Dale Decker trpí nezvyčajným syndrómom pretrvávajúceho genitálneho vzrušenia. Tento stav spôsobuje, že má okolo 100 orgazmov denne a až 40 erekcií.

slovakia

left justify in out

Porucha u neho nastala po nešťastnom úraze v domácom prostredí. Po ceste do nemocnice dostal Dale už v sanitke päť orgazmov.

 

Tvrdí, že vrchol dostane kedykoľvek bez varovania - dokonca aj keď spí. Mnohým sa to môže zdať ako super príjemný život, avšak pravda je úplne iná – hrozná. Otec dvoch detí sa už bojí vychádzať na ulicu medzi ľudí.

 

"Predstavte si, že sa skrúcate na kolenách na otcovom pohrebe ale nie od žiaľu... Na jeho poslednej rozlúčke som mal deväť orgazmov a celá rodina stála za mnou." Spomína utrápený Dale. "Takéto situácie spôsobia, že nechcete mať ďalší orgazmus už nikdy v živote. Nie je to nič príjemné, pretože napriek fyzickej rozkoši ste úplne znechutený tým, čo sa deje," dodal.

 

img

Foto: Youtube/Barcroft TV

 

"Keď ste na verejnosti, ak ste pred deťmi - je to nechutné a môže vás to skutočne rýchlo zlomiť," povedal. Nepríjemnú situáciu zažil v potravinách. Skrútil sa na kolená a keď to prešlo, všimol si, že je okolo neho 150 zízajúcich ľudí.

 

„Prečo by som opúšťal dom, keď sa mi niečo také môže opäť stať?" pýta sa Dale. Podotkol, že to nie je vždy príjemné ale občas aj veľmi bolestivé.

 

img

Foto: Youtube/Barcroft TV

 

 

Diagnóza ovplyvnila aj jeho vzťah so ženou a deťmi. Nie je totiž schopný chodiť do práce a prispievať na chod domácnosti. Jeho manželka April má pocit, že celá ťarcha je na nej. Kvôli nočným „výbuchom“ rozkoše už aj spia oddelene. Ani s deťmi nemôže tráviť čas ako pred tým, bojí sa, že ho „niečo“ prekvapí akurát v ich prítomnosti.

 

Newyorská Gynekologička Dr. Dena Harrisová, ktorá pracuje hlavne s ženami trpiacimi touto poruchou, tvrdí, že Dale potrebuje lekársku pomoc. Varuje, že u ľudí s poruchou zvanou PGAS hrozí riziko samovraždy, ktorá sa im časom zdá ako jediný možný únik. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies