Muž mal podpáliť chatku, v ktorej mu dovolil jej majiteľ bývať

NETKY.SK • 20 Február 2015, 10:54 • 2 min
Muž mal podpáliť chatku, v ktorej mu dovolil jej majiteľ bývať

VYŠNÉ RUŽBACHY - Z prečinu poškodzovania cudzej veci, na základe poverenia príslušníka Obvodného oddelenia Policajného zboru v Podolínci, obvinili policajti 40-ročného Slavomíra.

slovakia

left justify in out

„Obvinený muž, ktorý pochádza z obce Vyšné Ružbachy, mal vo štvrtok (19.2.) o 4. hodine ráno úmyselne podpáliť jednu miestnu rekreačnú chatu. Muž tam prespával so súhlasom majiteľa asi dva roky. V uvedený deň ráno po prebudení zistil, že v tejto chate už nechce bývať, tak vzal zápalky a podpálil gauč,“ priblížila krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Migaľová.

Požiar sa rozšíril na celú chatu. Po tomto čine mal obvinený z miesta utiecť smerom na miestne kúpele, kde ho skontrolovala privolaná policajná hliadka. Muž uviedol, že chatu podpálil on a úmyselne.

 

„Majiteľovi zo Svitu, ktorý mu umožnil bývanie celé dva roky, spôsobil škodu vo výške 7000 eur,“ dodala hovorkyňa s tým, že trestná sadzba je v tomto prípade zákonom stanovená na šesť mesiacov až na tri roky.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies