Muž, ktorý zabil trasením svoje dve deti, takmer usmrtil aj tretie

NETKY.SK • 12 December 2017, 06:00 • 2 min
Muž, ktorý zabil trasením svoje dve deti, takmer usmrtil aj tretie

BERN - Obžalovaného muža uznali v pondelok vo Švajčiarsku za vinného z pokusu o vraždu, pretože svojmu bábätku trasením takmer spôsobil smrť. Rozsudok padol niekoľko rokov po tom, čo muž zabil rovnakým spôsobom dve svoje deti.

slovakia

left justify in out

Trestný súd vo švajčiarskom meste Lausanne odsúdil muža za spomínaný pokus o vraždu a udelil mu trest sedem rokov väzenia. Muža už odsúdili na 15 rokov väzenia vo Francúzsku za to, že dve svoje deti triasol tak silno, až im spôsobil smrť.

 

Jedno z nich malo iba tri týždne, keď v roku 1997 zomrelo vo švajčiarskom meste Yverdon-les-Bains, pričom ďalšie dieťa zomrelo vo francúzskom meste Dijon v roku 2000, informovala švajčiarska tlačová agentúra sda. Najnovší prípad sa stal v septembri 2016.

 

Muž sa zobudil, pretože počul plakať svoju dvojmesačnú dcéru. Vzal ju z postieľky a zranil ju, keď ňou niekoľko sekúnd triasol, uviedli svedkovia - odborníci z oblasti medicíny. Obžalovaný na súde bránil svoje konanie argumentom, že prepadol panike, lebo si myslel, že dieťa sa dusí mliekom.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies