Muž, ktorý zabil policajta, prehovoril prečo strieľal!

NETKY.SK • 17 Jún 2014, 19:06 • 2 min
Muž, ktorý zabil policajta, prehovoril prečo strieľal!

TRNAVA – Tridsaťjedenročný Milan Sz., ktorý v Boleráze zastrelil policajta Petra (†34) je už vo vyšetrovacej väzbe. Dnes prehovoril o tom, ako tento hrozný čin prebiehal.

slovakia

left justify in out

Milan Sz. povedal, že policajta Petra zabil pretože mu nadával. „Strieľal som z jeho zbrane. Zmocnil som sa jej počas zápasu. Dôvodom môjho konania bolo to, že mi nadával,“ citovala TV JOJ vraha policajta.

 

Vrah tento hrozný čin oľutoval takmer ihneď. Už pri zatýkaní povedal médiám, že to ľutuje a taktiež sa ospravedlnil Petrovej rodine.

 

img

 

Nebohého policajta Petra Opálka pochovajú zajtra (18.6.) o 16:00 v Boleráze.

 

img

 

Vrahovi Milanovi hrozí pre obzvlášť závažný zločin vraždy a pre pokus o vraždu, za čo mu hrozí 20 až 25 rokov väzenia, alebo doživotie.

 

K tragickej udalosti došlo v sobotu krátko pred polnocou po tom, čo policajná hliadka v Bolerázi kontrolovala vodiča auta Opel Zafira. Dychovou skúškou mu namerali 1,38 promile alkoholu. Následne sa strhla prestrelka. Tej sa zúčastnila aj kolegyňa zabitého policajta, našťastie neutrpela žiadne zranenia. Policajta zasiahli dve strely do hrudníka. V policajnom Volkswagene Golf bolo päť striel, v aute podozrivého jedenásť. Polícia pri vyšetrovaní našla na mieste 32 nábojníc a jeden náboj. Podozrivý po prestrelke z miesta činu ušiel a približne o 2:00 sa vzdal policajnej hliadke v mieste svojho trvalého bydliska v Podunajských Biskupiciach.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies