Muž, ktorý v sobotu jazdil na R1 v protismere, bol pod vplyvom alkoholu

NETKY.SK • 19 December 2016, 17:02 • 2 min
Muž, ktorý v sobotu jazdil na R1 v protismere, bol pod vplyvom alkoholu

NOVÁ BAŇA - Muž, ktorý prišiel o život počas sobotňajšej (17. 12.) dopravnej nehody na rýchlostnej ceste R1, jazdil pod vplyvom alkoholu. Ako informovala Mária Faltániová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici, pri pitve bolo v krvi nebohého zistené 2,99 promile.

slovakia

left justify in out

Nehoda sa stala v sobotu vo večerných hodinách v smere od Hronského Beňadika na Novú Baňu. K dopravnej nehode došlo tak, že vodič (33 rokov) osobného motorového vozidla BMW z Nitry sa čelne zrazil s vozidlom Audi A5, ktoré viedol 53-ročný vodič jazdiaci po rýchlostnej ceste v protismere. Ten utrpel pri nehode zranenia, ktorým na mieste podľahol. Vodič BMW a jeho dve spolujazdkyne (24 a 27 rokov) sa pri nehode ťažko zranili.

 

"Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania. Žiadame vodičov, ktorí boli svedkami tejto nehody, prípadne majú akékoľvek informácie o vozidle Audi A5, ktoré jazdilo v protismere, aby nám ich oznámili na t. č. 158. Zároveň vyzývame všetkých vodičov jazdiacich na rýchlostných cestách, aby v tomto období jazdili opatrne, bezpečne a predvídavo," dodala Faltániová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies