Muž, ktorý v Petržalke vyskočil z 12. poschodia, dnes zomrel

NETKY.SK • 29 Apríl 2014, 11:38 • 2 min
Muž, ktorý v Petržalke vyskočil z 12. poschodia, dnes zomrel

BRATISLAVA - Mladík, ktorý pred vyše dvoma týždňami vyskočil z horiaceho bytu na 12. poschodí v bratislavskej Petržalke, dnes zomrel na následky vážneho úrazu hlavy.

slovakia

left justify in out

"Od začiatku bol v kritickom stave, v umelom spánku. Podstúpil sériu operácií končatín a tváre," informovala hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava (UNB) Petra Stano Maťašovská.

 

Bratislavčan (21) vtedy dopadol na 38-ročného muža. Podľa medializovaných informácií išlo o jedného z robotníkov, ktorí zatepľovali panelák. Muž podstúpil operáciu otvorenej zlomeniny predkolenia. "Z nemocnice sme ho po týždňovej hospitalizácii prepustili domov minulý týždeň. Zo zranenia sa bude zotavovať 4-6 týždňov," doplnila hovorkyňa.

 

Incident sa stal v piatok 11. apríla dopoludnia na Holíčskej ulici. Na mieste zasahovali 13 bratislavskí hasiči so štyrmi kusmi hasičskej techniky.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies