Muž, ktorý ukradol identitu Kim Kardashian pôjde do väzenia

NETKY.SK • 1 Február 2014, 17:19 • 2 min
Muž, ktorý ukradol identitu Kim Kardashian pôjde do väzenia

BRATISLAVA - Chytili ho vďaka náhradným kartám k účtom, ktoré si nechal poslať na svoju adresu.

slovakia

left justify in out

Muž, ktorý ukradol identitu americkej televíznej celebrite Kim Kardashian a pokúsil sa ju okradnúť o tisíce amerických dolárov, pôjde do väzenia. Páchateľa, ktorého identifikovali ako Luisa Floresa Jr., poslal súd za mreže na tri a pol roka. Informoval o tom portál TMZ.

Flores získal prístup k osobným údajom Kardashian, medzi inými aj ku kreditnej karte a číslu sociálneho poistenia a následne zmenil niekoľko jej účtov na také, ku ktorým mal prístup iba on. Chytili ho vďaka náhradným kartám k účtom, ktoré si nechal poslať na svoju adresu. 

Podvodník však neostal len pri Kim Kardashian. Podarilo sa mu totiž okradnúť aj Roberta Muellera, niekdajšieho riaditeľa FBI, hercov Ashtona Kutchera a Toma Cruisea, podnikateľa Billa Gatesa a dokonca aj matku Kardashian Kris Jenner, ktorej z účtu stiahol dohromady 71-tisíc amerických dolárov (v prepočte viac ako 52-tisíc eur). Množstvo peňazí, ktoré sa mu podarilo ukradnúť Kardashian však nie je známe. 

Kim Kardashian sa spolu so svojou rodinou dostala do povedomia verejnosti vďaka reality šou Keeping Up with the Kardashians a erotickej videonahrávke z roku 2006. Milionárka, ktorá v roku 2007 pózovala pre Playboy, so svojimi sestrami Khloé a Kourtney vlastní niekoľko značiek oblečenia, pod svojím menom predáva voňavky a zahrala si v niekoľkých filmoch a seriáloch. Kardashian má za sebou štvorročné manželstvo s hudobným producentom Damonom Thomasom (2000 - 2004) a v apríli sa rozviedla s basketbalistom Krisom Humphriesom, s ktorým začala chodiť v decembri 2010 a vzali sa 20. augusta 2011 v kalifornskom Montecite. So snúbencom Kanyem Westom sa dali dohromady v apríli 2012, pričom už v decembri toho istého roku oznámili, že spolu čakajú dieťa. V júni 2013 sa im narodila dcérka, ktorej dali meno North. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona