Dráma ako vo filme: Muž ukradol auto so ženou a dieťaťom, polícia ho po streľbe a nehode chytila!

NETKY.SK • 15 August 2014, 11:10 • 2 min
Dráma ako vo filme: Muž ukradol auto so ženou a dieťaťom, polícia ho po streľbe a nehode chytila!

BRATISLAVA - Bratislavčana, ktorý vo štvrtok ráno na Kazanskej ulici na bratislavských Dolných Honoch ukradol naštartované auto, v ktorom sedela aj žena s malým chlapčekom, už obvinili z obmedzovania osobnej slobody a neoprávneného užívania cudzieho motorového vozidla.

slovakia

left justify in out

Páchateľa po streľbe a následnej nehode policajti chytili pred Dunajskou Stredou. Momentálne je v policajnej cele aj s návrhom na vzatie do väzby.

 

Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, 25-ročný Peter R. nastúpil pred jedným zo supermarketov do Octavie, vodička v ňom nebola, vzadu však sedela žena s dieťaťom a namieril si to smerom na Dunajskú Stredu. To už boli pripravení aj policajti v Trnavskom kraji.

 

Po opakovaných prosbách ženy, aby ich pustil, oboch vysadil v obci Bač. Po niekoľkých kilometroch ho zastavila policajná hliadka. Keď sa priblížili k autu, vodič vyštartoval proti nim, pričom ich aj ohrozil, uviedla trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. S autom sa potom otočil späť smerom na Šamorín.

 

Na viacnásobné policajné výzvy nereagoval, policajti preto použili služobné zbrane. Na vozidle zasiahli zadné pneumatiky, auto havarovalo a šoféra policajti zadržali. Páchateľa si prevzali bratislavskí policajti, polícia v Dunajskej Strede navyše ohrozenie hliadky prešetruje ako útok na verejného činiteľa.

 

Žene s dieťaťom sa našťastie nič nestalo



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona