Muž, ktorý podpálil svoju matku je obvinený z držby drog

NETKY.SK • 8 Február 2017, 10:38 • 2 min
Muž, ktorý podpálil svoju matku je obvinený z držby drog

BRATISLAVA/ŠAĽA - Muža z Tešedíkova v okrese Šaľa, ktorý je podozrivý, že úmyselne podpálil svoju matku, obvinili z drogovej trestnej činnosti.

slovakia

left justify in out

Marihuanu v hodnote zhruba 3340 eur našli policajti pri prehliadke po nedeľňajšej dráme v ich dome. Ako informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková, podľa výsledkov expertízy by sa zo zaisteného množstva sušenej rastliny dalo pripraviť minimálne 667 dávok. Vyšetrovateľ spracoval návrh na jeho vzatie do väzby.


Policajti stále vyšetrujú, čo presne sa v nedeľu popoludní v dome odohralo. Podľa doterajších informácií 27-ročný Marián po predchádzajúcej hádke oblial 47-ročnú matku horľavinou a škrtol zapaľovačom. Ženu s popáleninami na 80 percentách tela previezli po prvotnom ošetrení na špecializovanú kliniku v Bratislave. Marián má popálené obe ruky. Za drogovú trestnú činnosť mu hrozí trest 3 až 10 rokov. Trestná sadzba za ťažké ublíženie na zdraví, kde ešte prebiehajú procesné úkony, je 5 až 12 rokov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona