Muž, ktorý okradol Ritu Oru, strávi päť rokov vo väzení

NETKY.SK • 30 Jún 2016, 11:34 • 2 min
Muž, ktorý okradol Ritu Oru, strávi päť rokov vo väzení

LONDÝN - Muž, ktorý sa vlani 28. novembra vlámal do londýnskeho domu anglickej speváčky Rity Ory, je podľa súdu vinný a vo väzení strávi päť rokov.

slovakia

left justify in out

Na verdikte sa zhodlo desať z dvanástich porotcov. Charaf El Moudden sa vlámal do domu 25-ročnej interpretky spolu s ďalším mužom v čase, keď v ňom spala aj jej sestra Elena. Tá sa prebudila na to, ako niekto prehľadával jej spálňu. "Vybehla po schodoch, skočila do mojej postele a začala kričať," uviedla interpretka, ktorá následne privolala políciu.

 

Dvadsaťšesťročný muž ukradol majetok v hodnote 200-tisíc libier, pričom zmizli šperky či elektronika. El Mouddena, ktorý odmieta vinu, zadržali v januári. Počas domovej prehliadky našli v pohovke ukrytých 3500 libier. Zlodeja v minulosti okrem iného zatkli pre obchodovanie s ukradnutými fotografiami zobrazujúcimi telo zavraždeného herca Roba Knoxa, ktorý sa predstavil aj v snímke Harry Potter a Polovičný princ (2009).

 

Rita Sahatçiu Ora je rodáčkou z kosovskej Prištiny, odkiaľ sa však krátko po narodení s rodinou presťahovala do Londýna, kde vyrastala. Ako speváčka sa po prvý raz predstavila v roku 2007 v skladbe Awkward Craiga Davida. V roku 2012 sa jej podarilo upútať v skladbe DJ Fresha s názvom Hot Right Now. Na vrchol britského singlového rebríčka sa dostala aj s vlastnými skladbami How We Do (Party), R.I.P. (feat. Tinie Tempah) a I Will Never Let You Down. V auguste 2012 vydala zatiaľ jediný album Ora, pričom s ním dobyla UK Chart. Príležitostne sa venuje aj herectvu. Zahrala si napríklad v snímkach Šmejdi (2004), Päťdesiat odtieňov sivej (2015) či Bojovník (2015).




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies