Muž, ktorý hodil v NR SR monitor, je trestne stíhaný

NETKY.SK • 17 September 2013, 19:43 • 2 min
Muž, ktorý hodil v NR SR monitor, je trestne stíhaný

BRATISLAVA - Poverený príslušník Policajného zboru začal trestné stíhanie za výtržníctvo v prípade muža, ktorý dnes vo vestibule parlamentu zaútočil na zamestnankyňu NR SR a hodil do nej monitor.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, 57-ročného muža z Martina previezli policajti z Okresného riaditeľstva PZ Bratislava I na oddelenie Staré Mesto - západ. V súčasnosti s ním vykonávajú potrebné procesné úkony. Zamestnankyňu parlamentu podľa Kurucovej muž nezranil.

Na ženu dnes zaútočil muž, ktorý sa domáhal vstupu do budovy NR SR. Nemal však platný občiansky preukaz, totožnosť preukazoval len neplatným potvrdením o tom, že občiansky preukaz nemá. Na to mu zamestnankyňa NR SR oznámila, že bez platného dokladu totožnosti ho do budovy nevpustia. Muž následne schytil monitor od počítača, ktorý mala zamestnankyňa na stole a hodil ho do nej. Na to zareagovali príslušníci Úradu na ochranu ústavných činiteľov, ktorí ho spacifikovali a vyviedli z budovy.

V NR SR sa od 15:00 rokuje o vyslovení nedôvery premiérovi Robertovi Ficovi. O rokovanie prejavila záujem aj verejnosť a balkón v rokovacej sále je plný. Ľudia prišli do parlamentu na pozvanie poslancov z klubu OĽaNO.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies