Muž, ktorý držal v zajatí tri ženy, tvrdí, že ich neznásilňoval

NETKY.SK • 15 Máj 2013, 18:28 • 2 min
Muž, ktorý držal v zajatí tri ženy, tvrdí, že ich neznásilňoval

CHICAGO - Muž obvinený z držania troch žien v zajatí viac ako 10 rokov v dome v Clevelande bude trvať na tom, že ich neuniesol a neznásilňoval, povedal v stredu jeden z jeho advokátov.

slovakia

left justify in out

"Bude trvať na svojej nevine," povedal Jaye Schlachet pre agentúru AFP. Advokát neuviedol, ako toto tvrdenie jeho klient 52-ročný Ariel Castro zdôvodní, no vyzval verejnosť, aby sa vo svojich odsudzujúcich hodnoteniach neunáhlila. "Nie je to netvor a médiá by ho nemali démonizovať," povedal Schlachet.

Castro je obvinený z únosu a znásilňovania troch mladých žien viac ako 10 rokov, jedna z nich v zajatí porodila dieťa. Prokurátori uviedli, že Castra môžu obviniť aj z vraždy nenarodených detí, keďže najmenej jedna zo žien následkom bitiek potratila, za čo môže dostať trest smrti. 

Tri ženy, Michelle Knightová (32), Gina DeJesusová (23) a Amanda Berryová (27), sa dostali na slobodu 6. mája, keď ich sused počul volanie jednej z nich o pomoc a vykopol dvere v Castrovom dome. "Všetky dôkazy predložíme počas súdneho pojednávania," povedal advokát.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona