Muž kontaktoval ich 12-ročnú dcéru na Facebooku, rodičia ho zabili: Dostali doživotie

NETKY.SK • 17 Máj 2016, 21:53 • 2 min
Muž kontaktoval ich 12-ročnú dcéru na Facebooku, rodičia ho zabili: Dostali doživotie

AACHEN - Súd v nemeckom meste Aachen udelil dnes doživotné tresty manželom za to, že dobodali na smrť muža, ktorý bol podľa ich presvedčenia pedofil. Zločin spáchali po tom, ako sa muž skontaktoval cez sociálnu sieť Facebook s ich 12-ročnou dcérou. Informovala o tom tlačová agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Manželov už vlani v auguste uznali za vinných z vydierania a vraždy 29-ročného Christiana L., ktorého celé meno súd nezverejnil vzhľadom na nemecké zákony na ochranu súkromia.

 

Prokuratúra v Aachene v západonemeckej spolkovej krajine Severné Porýnie-Vestfálsko uviedla, že dvojica sa rozhodla muža zavraždiť, keď napísal na stránku ich dcéry na Facebooku, že sa s ňou chce stretnúť.

 

Manželia s pomocou priateľa vylákali Christiana L. na tichú a pokojnú cestu a potom ho dobodali na smrť, uviedli prokurátori.

 

Manželský pár najprv podal na polícii sťažnosť proti Christianovi L., ale vyšetrovatelia posúdili obvinenia proti nemu ako nepodložené a prípad zamietli.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies