Muž hádzal do dôchodkyne kamene, čelí obvineniu

NETKY.SK • 11 Apríl 2013, 10:58 • 2 min
Muž hádzal do dôchodkyne kamene, čelí obvineniu

BRATISLAVA 11. apríla (SITA) - Michalovský vyšetrovateľ obvinil z porušovania domovej slobody 35-ročného muža z Michaloviec. Informovala o tom košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

slovakia

left justify in out

Muž išiel v pondelok 9. apríla po ceste popri rodinnom dome v obci Kusín v okrese Michalovce práve v čase, keď bola na dvore 77-ročná majiteľka domu. Začal na ňu kričať a hádzať do nej kamene. Následne preliezol bráničku a v hádzaní kameňov pokračoval. Keď sa mu minuli, preskočil bránu naspäť, nazbieral si nové kamene, opäť preskočil do dvora a pokračoval v ich hádzaní. Druh ženy ho vyzval, aby opustil dvor. Muž na jeho slová nereagoval, kamene hádzal ďalej a rozbehol sa k dôchodkyni. Tá so svojim druhom utiekla do domu. Obvinený ešte búchal na dvere a po chvíli odišiel. Majiteľke nespôsobil žiadne zranenia ani škodu na majetku. Za jeho konanie mu hrozí väzenie na tri až osem rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies