Muž dostal dva a pol roka za pohlavný styk na verejnosti uprostred dňa

NETKY.SK • 7 Júl 2015, 07:10 • 2 min
Muž dostal dva a pol roka za pohlavný styk na verejnosti uprostred dňa

BRADENTON - Na dva a pol roka poslal v pondelok súd v americkom meste Bradenton muža usvedčeného z pohlavného styku na verejnosti.

slovakia

left justify in out

José Caballero (40) sa mal trestného činu dopustiť s istou Elissou Alvarezovou (21) na jednej z floridských pláží uprostred dňa a pred očami rodín s deťmi. Informovala o tom agentúra AP.

 

Caballera a Alvarezovú súd uznal za vinných v máji v dvoch bodoch obžaloby ohľadom vulgárneho a obscénneho správania sa. Ich počínanie na pláži v okrese Manatee zaznamenali svedkovia na videozáznam. Caballero pred súdom poprel, že sa dopustil sexu na verejnosti a spochybnil výpovede svedkov.

 

Caballerov obhajca uviedol, že jeho klient sa voči rozsudku odvolá. Alvarezová, ktorá si odpykala odňatie slobody od zatknutia po vynesenie rozsudku, sa odvolala už v júni. Prokuratúra argumentuje, že muž dostal prísnejší trest preto, že v minulosti už vo väzení strávil osem rokov za pašovanie kokaínu.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies