Muž dostal do hlavy úder fľašou aj kopance

NETKY.SK • 24 Marec 2015, 12:32 • 2 min
Muž dostal do hlavy úder fľašou aj kopance

BRATISLAVA - Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry obvinil Róberta F. (44) a Alexandra M. (39) zo zločinu ublíženia na zdraví a výtržníctva. Ťažkú ujmu na zdraví mali spôsobiť v bare v Kráľovskom Chlmci v okrese Trebišov miestnemu obyvateľovi (39). TASR o tom informoval Michal Slivka, hovorca Prezídia Policajného zboru.

slovakia

left justify in out

V nedeľu (22.3.) v skorých ranných hodinách mali prísť obaja obvinení do jedného z miestnych barov v Kráľovskom Chlmci. "Pod zámienkou rozhovoru mali poškodeného násilím vytiahnuť von z podniku a napadnúť ho. Po údere sklenenou fľašou do hlavy, ktorá sa rozbila, stratil poškodený vedomie. Na zemi dostal do hlavy aj niekoľko kopancov," informoval Slivka. Podľa neho sa okrem úderov ozývali aj vyhrážky Alexandra M., že muža zabije.

 

Strážcovia zákona tvrdia, že malo ísť o pomstu za výpoveď poškodeného na polícii v staršom prípade.

Muž utrpel otras mozgu, zlomeninu lebečnej klenby a niekoľko tržných rán.

 

Obaja obvinení skončili v cele policajného zaistenia. V súčasnosti sa už rozhoduje o ich väzbe a v prípade dokázania viny im hrozí trest odňatia slobody na päť až 12 rokov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies