Muž deväť rokov týral manželku, vyšlo to najavo až teraz

NETKY.SK • 4 September 2014, 09:20 • 2 min
Muž deväť rokov týral manželku, vyšlo to najavo až teraz

IPEĽSKÉ PREDMOSTIE - Vyšetrovateľ vo Veľkom Krtíši obvinil zo zločinu týrania blízkej a zverenej osoby 39-ročného muža z Ipeľského Predmostia. Obvinený od roku 2005, po predchádzajúcich slovných hádkach, bez udania dôvodu a pod vplyvom alkoholu, týral svoju manželku.

slovakia

left justify in out

Ako dnes o prípade informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, muž ženu bil, ťahal za vlasy, hodil ju o stenu a keď spadla na zem, kopal do nej. Na krk jej tiež priložil horiacu cigaretu a popálil ju. "Opakovane jej bránil, aby z domu odišla do zamestnania a vulgárne jej nadával. Spôsoboval jej rôzne drobné poranenia, modriny a tržné rany na tvári a tele, s ktorými zo strachu pred manželom na ošetrení nebola a jeho konanie na polícii neoznamovala," uviedla hovorkyňa.

 

Polícia ho zadržala v stredu 3. septembra. Po vytriezvení a vykonaní procesných úkonov ho vyšetrovateľ umiestnil do policajnej cely a spracoval podnet na jeho vzatie do väzby. Za tento zločin môže byť potrestaný odňatím slobody na tri až osem rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies