Muž chcel vykradnúť dom, dôchodkyňa ho vyhnala

NETKY.SK • 31 Október 2014, 14:56 • 2 min
Muž chcel vykradnúť dom, dôchodkyňa ho vyhnala

NITRA - Polícia v Nových Zámkoch obvinila zo zločinu porušovania domovej slobody a prečinu krádeže 28-ročného Mária zo Zlatých Moraviec.

slovakia

left justify in out

Ten dnes v noci vliezol cez okno do domu 69-ročnej dôchodkyne Anny v obci Maňa. Podľa hovorkyne nitrianskych policajtov Boženy Bruchterovej dôchodkyňa zareagovala duchaprítomne a zlodeja z domu vyhnala cez dvere. Ráno však zistila, že jej chýba 40 eur a skutok oznámila polícii.

 

Policajti zo Šurian spoznali muža pri miestnych potravinách, vypočuli ho a on sa napokon k činu priznal. Navyše sa podľa polície tiež zhodoval odtlačok mužovej tenisky s odtlačkom, ktorý polícia našla v záhrade vykradnutého domu. Dôchodkyňa muža spoznala a policajtom potvrdila, že bol v jej dome. 

 

Keďže muž spáchal skutok voči chránenej osobe, ktorou sú podľa zákona osoby nad 60 rokov, obvinenému hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody na tri až osem rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona