Muž chcel skočiť z Mosta SNP, policajti mu zachránili život

NETKY.SK • 26 December 2018, 12:52 • 2 min
Muž chcel skočiť z Mosta SNP, policajti mu zachránili život

BRATISLAVA - Bratislavskí policajti počas vianočných sviatkov zachránili život 20-ročnému mužovi z okresu Galanta. Ten chcel skokom z mosta ukončiť svoj život.

slovakia

left justify in out

Na muža stojaceho za zábradlím na Moste SNP upozornil hliadkujúcich policajtov v utorok (25.12.) v noci krátko pred 23. hodinou okoloidúci muž. Policajti sa ihneď dostavili k miestu, kde sa muž nachádzal a začali s ním komunikovať.

 

img

Zdroj: Unsplash

 

Muž však všetku snahu policajtov o pomoc a spoluprácu odmietal, až sa nakoniec spustil po hrane mosta a zostal sa držať rukami mostného zábradlia. Policajti ho v momente chytili a za oblečenie ho vytiahli cez zábradlie do bezpečia.

 

img

Zdroj: Facebook

 

Zachráneného muža následne odovzdali do starostlivosti privolaným záchranárom, ktorí ho za policajnej asistencie previezli do jednej z bratislavských nemocníc.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies