Muž chcel predať svoj telefón a prišiel o tisíc eur

NETKY.SK • 9 Február 2016, 09:03 • 2 min
Muž chcel predať svoj telefón a prišiel o tisíc eur

BRATISLAVA - Muž z Bratislavy chcel na internete predať svoj mobilný telefón. So záujemcom sa stretol a peniaze od neho dostal. Potom však zistil, že sú falošné. Neznámy páchateľ mu tak spôsobil škodu vo výške 1000 eur, polícia po ňom už pátra. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

slovakia

left justify in out

Záujemca o mobil telefonoval 34-ročnému predávajúcemu pred dvoma dňami. Ten svoj mobil ponúkal na internete za 770 eur. "Dohodli sa na spoločnom stretnutí na čerpacej stanici v Záhorskej Bystrici. Neznámy muž sa poškodeného opýtal, či mu má vydať z 500-eurovej bankovky, na čo poškodený povedal, že áno," priblížil hovorca.

 

Počas cesty však neznámy muž telefonoval poškodenému, že čerpaciu stanicu nevie nájsť a navrhol stretnutie pred predajňou potravín v Záhorskej Bystrici. Tam neznámy páchateľ odovzdal poškodenému v obálke dve 500-eurové bankovky. "Tie si poškodený v rýchlosti pozrel a následne odovzdal neznámemu mužovi mobilný telefón i hotovosť vo výške 230 eur," uviedol ďalej Szeiff.

 

Poškodený sa potom zastavil na čerpacej stanici, kde mu pracovníčka vložila 500-eurovú bankovku do overovacieho prístroja. Zistila, že je falošná.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona