Muž chcel pod vodou požiadať priateľku o ruku, utopil sa pri tom

NETKY.SK • 22 September 2019, 13:16 • 2 min
Muž chcel pod vodou požiadať priateľku o ruku, utopil sa pri tom

BRATISLAVA - Počas dovolenky v Tanzánii sa utopil Američan, ktorý sa pokúsil požiadať svoju priateľku o ruku pod vodou. Steven Weber a jeho priateľa Kenesha Antoine si prenajali chatku v stredisku Manta Resort pri ostrove Pemba, ktorej časť sa nachádza pod vodou.

slovakia

left justify in out

Weber sa ponoril pod hladinu, aby z mora požiadal o ruku svojej vyvolenej. Antoine žiadosť filmovala z vnútra cez sklenenú stenu.

Romantický pokus však nevyšiel a muž sa utopil. Dovolenkový rezort stanici BBC oznámil, že Weber "tragicky zahynul počas potápania sa osamote pri miestnosti pod vodou" vo štvrtok popoludní.

 

obrazok

 

Riaditeľ rezortu Matthew Saus povedal, že jeho smrť "každým hlboko otriasla". Samotná Antoine nešťastnú udalosť rovnako potvrdila na Facebooku a dodala, že jej priateľ sa už nikdy nedozvie jej odpoveď, ktorá by bola "miliónkrát áno".

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies