Muž chcel otráviť zlodejov: Do vína dal nemrznúcu zmes, zatkli ho

NETKY.SK • 7 November 2013, 15:23 • 2 min
Muž chcel otráviť zlodejov: Do vína dal nemrznúcu zmes, zatkli ho

BUDAPEŠŤ - Maďarská polícia zatkla vo štvrtok 37-ročného muža, ktorý sa priznal, že pridal do svojho vína nemrznúcu zmes, aby otrávil zlodejov.

slovakia

left justify in out

Jeden muž po požití vína zomrel, piati sú v nemocnici. Producent vína v meste ležiacom 50 kilometrov východne od Budapešti povedal polícii, že ľudia mu pravidelne kradli z pivnice víno, a tak kontaminoval sudy, "aby im dal príučku". Úmysel zabiť zlodejov však zásadne odmietol, a podľa vlastných slov chcel len, aby ochoreli.

Ako uviedla polícia, 30-ročný muž, podľa médií známy zlodej, vzal 24. októbra zo sudov niekoľko krčahov vína, ktoré konzumoval spolu so známymi. Niekoľko dní nato ho odviezli do nemocnice pre podozrenie z otravy, kde 1. novembra zomrel. Experti teraz zisťujú presnú príčinu smrti. Piati mužovi komplici ležia vo vážnom stave v nemocnici.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona