Muž a žena zbili a olúpili na ulici deti

NETKY.SK • 11 December 2014, 09:45 • 2 min
Muž a žena zbili a olúpili na ulici deti

BRATISLAVA/KOŠICE – Dve deti olúpil pred rodinným domom v Čani 37-ročný Dušan G. s 30-ročnou Luciou G. z okresu Košice-okolie.

slovakia

left justify in out

Okolo piatej popoludní pristúpili k jedenásťročnému dievčaťu a o rok mladšiemu chlapcovi a fyzicky ich napadli. Muž sa dievčaťu vyhrážal, že ak mu nedá peniaze, zbije jej rodičov. Následne ju udrel dlaňou po tvári a prehľadal ju. Z vrecka bundy jej zobral 10 eur. Potom spolu so ženou zhodili chlapca na zem a kopali do neho. Deti utrpeli drobné odreniny na tvári a chrbte. Muž skončil v cele s návrhom na väzobné stíhanie. Ako informoval hovorca košickej krajskej polície Alexander Szabó, násilným lupičom hrozí trest sedem až dvanásť rokov.

 

Elektroniku za 5 400 eur ukradla trojica Košičanov vo veku 20, 21 a 24 rokov, ktorí sa ešte 1. decembra v noci vlámali do penziónu v centre mesta. Jeden zo zlodejov čaká v cele, či sudca vyhovie návrhu na väzobné stíhanie. Trojica môže ísť do väzenia na šesť mesiacov až tri roky. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies