Muž (46) sa vyhrážal smrťou sestre a švagrovi

NETKY.SK • 13 Február 2017, 10:27 • 2 min
Muž (46) sa vyhrážal smrťou sestre a švagrovi

TRENČÍN – Trenčianski kriminalisti obvinili z prečinu porušovania domovej slobody a prečinu nebezpečného vyhrážania 46-ročného muža z Trenčianskeho okresu. Vyhrážal sa smrťou svojej sestre a jej manželovi.

slovakia

left justify in out

Ako dnes informoval trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička, obvinený muž mal 6. februára vo večerných hodinách vniknúť na súkromný pozemok pri rodinnom dome svojej sestry a jej manžela. Cez neuzamknuté vchodové dvere sa dostal do kuchyne. V kuchyni mal vulgárne vynadať svojej sestre a jej manželovi a vzápätí išiel spať do izby vedľa kuchyne, kde ho zadržala policajná hliadka.

 

„Obvinený sa od leta 2016 opakovane pod vplyvom alkoholu mal vyhrážať zabitím svojej sestre a jej manželovi. Vyhrážal sa im, že ich zabije a podpáli im chalupu, čo u oboch poškodených vzbudilo dôvodnú obavu o ich život a zdravie. Obvinenému mužovi v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na jeden až päť rokov. Vyšetrovateľ z Trenčína spracoval podnet na vzatie obvineného do väzby,“ doplnil Kudlička.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies