Muž (45) vykrádal rodinné domy, hrozí mu dvojročné väzenia

NETKY.SK • 1 Jún 2013, 12:16 • 2 min
Muž (45) vykrádal rodinné domy, hrozí mu dvojročné väzenia

BRATISLAVA - Policajti chytili muža, ktorého vinia z vlámania do štyroch rodinných domov. V prípade dokázania viny hrozí 45-ročnému mužovi z Kolárova (okres Komárno) dvojročné väzenie.

slovakia

left justify in out

Muž sa vlámal do štyroch domov v noci zo stredy na štvrtok, informovala bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrášková. 

Obvinený podľa polície z novostavby na Revolučnej ulici v Bratislave odcudzil rôzne pracovné náradie a poškodil okno. Majiteľovi vznikla škoda takmer tisíc eur. Na Bulharskej ulici zase Pavel H. údajne vnikol do dvora rodinného domu, odkiaľ vzal bicykel. "Pri odchode ho však vyrušil majiteľ," uviedla hovorkyňa. Cieľom muža sa následne na rovnakej ulici stali ďalšie dva rodinné domy. Z dvora jedného podľa policajtov ukradol kovový kufrík v hodnote približne 20 eur a z ďalšieho domu ukradol niekoľko metrov káblov za 50 eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona