Muž (42) napadol a vydieral iba 13-ročné dievča

NETKY.SK • 11 Júl 2014, 11:10 • 2 min
Muž (42) napadol a vydieral iba 13-ročné dievča

BRATISLAVA - Vyšetrovateľ Policajného zboru (PZ) obvinil zo zločinu vydierania 42-ročného Adriána z Bratislavy. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave Michal Szeiff.

slovakia

left justify in out

Obvinený podľa doterajších informácií v stredu 9. júla približne o 20.30 h v jednom z bytov na Gabčíkovej ulici fyzicky napadol 13-ročné dievča. Údermi rukou a koženým opaskom jej spôsobil na rôznych častiach tela viaceré ľahké zranenia, ktoré si vyžiadali ošetrenie v jednej z bratislavských nemocníc.

 

Obvinený sa zároveň opakovane vyhrážal, že ak poškodená toto konanie ohlási, obvinený ju opakovane zbije. Keďže sa Adrián už v minulosti dopustil priestupkov proti občianskemu spolunažívaniu, obmedzili mu osobnú slobodu a následne eskortovali do cely policajného zaistenia s návrhom na vzatie do väzby. V prípade preukázania viny hrozí obvinenému v zmysle trestného zákona trest odňatia slobody na štyri roky až desať rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona