Muž (25) prepadol poštovú doručovateľku na Spiši: Polícia ho na druhý deň obvinila!

NETKY.SK • 26 Február 2014, 10:18 • 2 min
Muž (25) prepadol poštovú doručovateľku na Spiši: Polícia ho na druhý deň obvinila!

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Spišskonovoveskí policajti v krátkom čase objasnili lúpežné prepadnutie poštovej doručovateľky z pondelka (24. 2.) v Spišskej Novej Vsi. K incidentu došlo na sídlisku Mier okolo 9.00 hodiny. Krajský policajný hovorca z Košíc Alexander Szabó informoval, že policajti na prípade už od začiatku intenzívne pracovali, zaisťovali stopy a vykonávali ďalšie operatívno-pátracie a procesné úkony.

slovakia

left justify in out

„Už na druhý deň (25. 2.) mali v rukách podozrivého zo spáchania tejto lúpeže. Vyšetrovateľ Policajného zboru zo zločinu obvinil doposiaľ netrestaného 25-ročného muža z okresu Spišská Nová Ves,“ uviedol hovorca. Obvinený muž strávil noc v cele policajného zaistenia, vyšetrovateľ v súčasnosti spracováva podnet pre prokurátora, k spracovaniu návrhu na súd pre väzobné vyšetrovanie. V prípade dokázania viny mu hrozí až dvanásťročné väzenie.
      

Páchateľ 23-ročnú poštovú doručovateľku bodol nezisteným predmetom do nohy a následne jej odcudzil príručnú kapsu s bližšie nezistenou finančnou hotovosťou. Zranenú ženu previezli do nemocnice, kde sa okamžite podrobila nutnej operácii. Podľa predbežnej lekárskej správy žene spôsobil lupič zranenia, ktoré si vyžiadajú liečenie minimálne 22 dní.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies