Mutko bránil Capella: Nie je tu len kvôli peniazom

NETKY.SK • 1 Júl 2014, 09:35 • 2 min
Mutko bránil Capella: Nie je tu len kvôli peniazom

MOSKVA - Ruský minister športu Vitalij Mutko sa zastal trénera futbalovej reprezentácie Fabia Capella, na ktorého sa zniesla vlna kritiky po vypadnutí tímu v skupinovej fáze na MS v Brazílii.

slovakia

left justify in out

"Capello nám pomohol dostať sa na svetový šampionát. Určite nie je isté, že by sme tam boli, keby sme mali na čele niekoho iného. Môžem vám povedať, že Fabio tu nie je len kvôli peniazom. Úprimne chce Rusku pomôcť vytvoriť dobrý tím. Veľa pracuje, cestuje a hľadá talenty. Niektorí z našich domácich trénerov ani nepoznajú našich hráčov, no on ich povolá do národného tímu," odkázal Mutko kritikom.

 

Rusom sa nepodarilo kvalifikovať z H-skupiny, keď na ich úkor postúpili prekvapujúco Alžírčania. V troch zápasoch získali dva body a strelili dva góly. Ruskí fanúšikovia nie sú spokojní s defenzívnou taktikou Capella a chcú, aby odišiel. Skúsený šesťdesiatosemročný taliansky tréner pritom v januári predĺžil kontrakt do roku 2018, kedy sa konajú MS práve v Rusku. Informovala agentúra Reuters.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies