Mustafi mieri z Valencie do Premier League, podľa médií sa dohodol s Arsenalom za 35 miliónov eur

NETKY.SK • 11 August 2016, 15:26 • 2 min
Mustafi mieri z Valencie do Premier League, podľa médií sa dohodol s Arsenalom za 35 miliónov eur

LONDÝN - Nemecký futbalový reprezentant Shkodran Mustafi je podľa médií blízko prestupu z FC Valencia do londýnskeho Arsenalu. Jeho poradca Ali Bulut pre portál spox.com prezradil, že 24-ročný obranca sa už dohodol s anglickým klubom na podmienkach zmluvy.

slovakia

left justify in out

"Teraz je už iba na kluboch, aby sa zjednotili na výške odstupného," povedal Bulut. O pripravovanom transfere majstra sveta z roku 2014 referovala aj stanica Sky Sport News.

 

Mustafi by mal v Arsenale nahradiť na stopérskom poste krajana Pera Mertesackera, ktorý pre zranenie kolena zrejme vynechá niekoľko mesiasov. V tíme "gunners" sa stretne aj s ďalším kolegom z reprezentácie Mesutom Özilom, a to majú Londýnčania pod zmluvu ešte jedného Nemca, mladého olympionika Sergea Gnabryho.

 

Podľa denníka Daily Mail by mal Arsenal za novú posilu "vysoliť" 35 miliónov eur. Mustafi už na Ostrovoch pôsobil v mládežníckych časoch, keď v roku 2009 prestúpil z Hamburgu do Evertonu. Potom cez Sampdoriu Janov zamieril do Valencie, kde nastupoval uplynulé dve sezóny.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies