Musíme brániť ako tím, vyzýva Škrtel

NETKY.SK • 20 August 2014, 12:19 • 2 min
Musíme brániť ako tím, vyzýva Škrtel

LIVERPOOL - Slovenský futbalový reprezentant Martin Škrtel vyzýva spoluhráčov z anglického FC Liverpool pred novou sezónou na zlepšenie defenzívnej činnosti. "The Reds" inkasovali v minulom ročníku Premier League až 50 gólov, čo bolo v prvej desiatke štvrté najvyššie číslo. Podľa 29-ročného stopéra nie je len vinou štvorčlennej obrany, že brankár musel toľkokrát vyťahovať loptu zo siete.

slovakia

left justify in out

"Samozrejme, nie je to príjemná štatistika, ale nemôžeme za to len my z defenzívy. Je to aj o tíme a musíme brániť ako celok. Za to, že sme dostali 50 gólov, obviňujú niektorí ľudia nás štyroch. Potrebujeme sa v tom zlepšiť všetci. Keď to dokážeme, ľudia prestanú s podobnými rečami. Ak k tomu odstránime aj nejaké individuálne chyby, bude to veľký rozdiel," cituje Škrtela portál Sky Sports. 

 

Z Ráztočna pochádzajúci handlovský rodák verí, že celý problém sa dá vyriešiť správnou rovnováhou medzi ofenzívou a defenzívou. Slovenský zadák si je istý, že Liverpool to dokáže zvládnuť. "Sme mužstvo, ktoré rado útočí a veľa hráčov sa hrnie dopredu. Možno by sme práve na tomto mali zapracovať, pretože nie všetci môžu bežať k súperovej bránke. Niekedy treba aj brániť," dodal Škrtel. 

 

FC Liverpool vystužil v lete zadné rady príchodom stopéra Dejana Lovrena zo Southamptonu. Práve proti tomuto mužstvu vstúpili v nedeľu hráči z Anfield Road do nového ročníka Premier League, zvíťazili tesne 2:1. Najbližšie sa predstavia v pondelok 25. augusta na pôde úradujúceho majstra Manchestru City. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies