Muse zverejnili videoklip k piesni Dead Inside

NETKY.SK • 29 Apríl 2015, 10:48 • 2 min
Muse zverejnili videoklip k piesni Dead Inside

LONDÝN - Britská kapela Muse zverejnila videoklip k piesni Dead Inside. V novinke režiséra Roberta Halesa sa okrem členov formácie predstavilo aj tanečné duo Will B. Wingfield a Kathryn McCormick. O choreografiu sa postarala Tessandra Chavez. V klipe je možné vidieť aj bezpilotné lietadlá, takzvané drony, ktoré chce formácia použiť aj počas koncertov.

slovakia

left justify in out

Skladba Dead Inside sa bude nachádzať na albume Drones, ktorý ponúkne dovedna dvanásť piesní. Na štúdiovke sa podieľal aj bývalý manžel Shanie Twain, producent Robert John "Mutt" Lange, ktorý spolupracoval napríklad aj s AC/DC, Def Leppard, Maroon 5 či Bryanom Adamsom. Formácia už predstavila z albumu, ktorý by mal vyjsť 8. júna, aj pieseň Psycho.


Muse v zložení Matthew Bellamy, Christopher Wolstenholme a Dominic Howard vo svojej tvorbe spájajú alternatívu s hardrockom, progresívnym rockom, klasickou hudbou a elektronikou. Vydali zatiaľ šesť štúdiových albumov - Showbiz (1999), Origin Of Symmetry (2001), Absolution (2003), Black Holes And Revelations (2006), The Resistance (2009) a The 2nd Law (2012). Za nahrávku The Resistance získali v roku 2011 cenu Grammy v kategórii Najlepší rockový album. Na konte majú aj množstvo ďalších ocenení, ako napríklad päť MTV Europe Music Awards, šesť Q Awards, dve BRIT Awards, štyri Kerrang! Awards či jednu MTV Video Music Award.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies