Muse začnú pripravovať nový album v máji

NETKY.SK • 15 Apríl 2014, 14:12 • 2 min
Muse začnú pripravovať nový album v máji

USA - Členovia britskej kapely Muse na americkom festivale Coachella prezradili, že v máji začnú pracovať na novom albume.

slovakia

left justify in out

Ako uviedol bubeník Dominic Howard, formácia nateraz končí s koncertmi a chystá sa pracovať na siedmej štúdiovke, ktorá by bola nasledovníkom úspešnej nahrávky The 2nd Law (2012). "Ak sa nám ju podarí vydať tento rok, bude to super. Ak nie, tak budúci rok určite," vyhlásil Howard. Frontman hudobnej formácie Matt Bellamy pritom už dávnejšie uviedol, že siedma štúdiovka Muse by mohla vyjsť začiatkom roka 2015. "Mám presnú predstavu, aký by mal byť ďalší album," priznal vtedy pre časopis Rolling Stone.

 

Muse v zložení Matthew Bellamy, Christopher Wolstenholme a Dominic Howard vo svojej tvorbe spájajú alternatívu s hardrockom, progresívnym rockom, klasickou hudbou a elektronikou. Vydali zatiaľ šesť štúdiových albumov - Showbiz (1999), Origin Of Symmetry (2001), Absolution (2003), Black Holes And Revelations (2006), The Resistance (2009) a spomínaný The 2nd Law (2012). Za nahrávku The Resistance získali v roku 2011 cenu Grammy v kategórii Najlepší rockový album. Na svojom konte majú aj množstvo ďalších ocenení, ako napríklad päť MTV Europe Music Awards, šesť Q Awards, deväť NME Awards, dve BRIT Awards, štyri Kerrang! Awards a jednu MTV Video Music Award. 

 

Informácie pochádzajú z webovej stránky www.gigwise.com a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies