Murray vrátil McEnroovi sarkazmus, potom to zmazal

NETKY.SK • 8 Apríl 2015, 11:54 • 2 min
Murray vrátil McEnroovi sarkazmus, potom to zmazal

LONDÝN - Britský tenista Andy Murray neponechal bez reakcie ironickú verejnú poznámku niekdajšieho amerického tenistu Patricka McEnroa po svojej prehre so Srbom Novakom Djokovičom v nedeľňajšom finále dvojhry na turnaji ATP World Tour Masters 1000 na tvrdom povrchu v americkom Miami na Floride. Rovesníkovi podľahol siedmy raz v rade.

slovakia

left justify in out

"Nazdar, Patrick. Dúfam, že všetko je v poriadku... Kto povedal, že to bolo zlyhanie mojej trénerky? A ešte stále si na čele amerického tenisu?" sarkasticky uviedol Murray prostredníctvom Twitteru v narážke na to, že Patrick McEnroe nedávno skončil vo funkcii športového šéfa národnej asociácie USTA. Neskôr však Murray tento príspevok zmazal, podotkla publicistka Courtney Nguyenová v rubrike The Daily Bagel na webe Sports Illustrated.

 

Brat Johna McEnroa skonštatoval: "Hej, Andy, to nemusí byť chyba Tvojej trénerky." Pridal hashtag "pohľad do zrkadla". Dvadsaťsedemročného Murrayho trénersky vedie kapitánka francúzskej fedcupovej reprezentácie Amélie Mauresmová. Rodák zo škótskeho Dunblane prehral všetkých dvanásť zápasov so zostávajúcimi členmi tzv. Big Four, teda Djokovičom, Švajčiarom Rogerom Federerom a Španielom Rafaelom Nadalom, odkedy triumfoval na Wimbledone 2013, pripomenula agentúra AP.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona