Murray tretím semifinalistom mužskej dvojhry

NETKY.SK • 25 Január 2012, 08:00 • 2 min
Murray tretím semifinalistom mužskej dvojhry

Murray tretím semifinalistom mužskej dvojhry - Tenis Britský tenista Andy Murray sa stal tretím semifinalistom mužskej dvojhry na grandslamovom turnaji Australian Open v Melbourne. Zverenec legendárneho Ivana Lendla si vo štvrťfinále poradil s najväčším p

slovakia

left justify in out

img

Britský tenista Andy Murray sa stal tretím semifinalistom mužskej dvojhry na grandslamovom turnaji Australian Open v Melbourne. Zverenec legendárneho Ivana Lendla si vo štvrťfinále poradil s najväčším prekvapením úvodného podujatia veľkej štvorky Japoncom Keinom Nišikorim hladko v troch setoch 6:3, 6:3 a 6:1.
      Semifinálovým súperom štvrtého nasadeného Murrayho bude víťaz duelu medzi obhajcom titulu a turnajovou jednotkou Srbom Novakom Djokovičom a Španielom Davidom Ferrerom. Rodák zo škótskeho Dunblane počas celého zápasu svele returnoval a dokázal premožiteľa Francúza Jo-Wilfrieda Tsongu pretlačiť pri dlhých výmenách od základnej čiary. V záverečnom sete vlaňajší i predvlaňajší neúspešný finalista z Melbourne Parku úplne ovládol centrálny dvorec v aréne Roda Lavera a Japoncovi dovolil uhrať iba jediný gem.
      Murray bol po hladkom postupe medzi elitnú štvoricu spokojný. "Myslím si, že som dnes odohral dobrý zápas. Nišikori síce získal pár "srandovných" fiftínov, no väčšinu dôležitých výmen som vyhral ja, čo je pozitívne zistenie. Nebol som celkom spokojný s mojím podaním, dokážem servovať aj lepšie, no na returne to bolo dnes na jednotku. Ak chcem uspieť v semifinále, musím k dnešnému výkonu pridať ešte niečo navyše," povedal Murray v prvom interview priamo na kurte.
      
      muži - dvojhra - štvrťfinále:
      Andy Murray (4-V. Brit.) - Kei Nišikori (24-Jap.) 6:3, 6:3, 6:1

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies