Murray po operácii vynechá Australian Open

NETKY.SK • 1 November 2013, 08:12 • 2 min
 Murray po operácii vynechá Australian Open

LONDÝN - Britský tenista po septembrovej operácii chrbtice Andy Murray vynechá januárové melbournské grandslamové Australian Open, ak nebude mať pocit, že už je dostatočne pripravený na návrat do súťažného diania.

slovakia

left justify in out

"Nevrátim sa len na to, aby som odohral zápas. Ak sa to stane, potom jedine v stave, ktorý bude obsahovať nárok zvíťaziť. Samozrejme, bol by som z prípadnej absencie na Australian Open sklamaný," skonštatoval 26-ročný zverenec Ivana Lendla pre BBC. 

Dvadsaťšesťročný úradujúci wimbledonský šampión Murray nebude zo zdravotných dôvodov štartovať na budúcotýždňovom výberovom šampionáte ATP World Tour Finals v O2 Arene v Londýne. 

"Rozhodnutie podstúpiť chirurgický zákrok nebolo jednoduché. Vždy je frustrujúce uvedomiť si, že človek bude musieť oželieť nejaké obdobie na kurtoch. Musím si z toho všetkého zobrať iba to dobré. Pozitívom napríklad je, že ak stihnem Australian Open, potom to bude po dlhšej príprave, než je obvyklé," podotkol rodák zo škótskeho Dunblane Murray, ktorý naposledy hral 15. septembra v Davisovom pohári proti Chorvátom na antuke v Umagu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies