Murray odmietol milión libier za fotky zo svadby

NETKY.SK • 9 Apríl 2015, 13:58 • 2 min
Murray odmietol milión libier za fotky zo svadby

LONDÝN - Britský tenista Andy Murray nepozval na svoju sobotňajšiu svadbu s Kim Searsovou žiadneho z ďalších členov tzv. Big Four - Srba Novaka Djokoviča, Švajčiara Rogera Federera či Španiela Rafaela Nadala.

slovakia

left justify in out

Z tenistov - terajších či bývalých - budú v škótskom Dunblane medzi hosťami napríklad Tim Henman, James Ward, Jamie Delgado a Jean-Julien Rojer, ale aj nedávny Murrayho kouč Dani Vallverdu, ktorý medzičasom prestúpil k Tomášovi Berdychovi.

 

Sobáš úradujúceho olympijského šampióna a dcéry niekdajšieho kouča Daniely Hantuchovej Nigela Searsa celkovo nebude mať celebritný charakter. "Také čosi ani nebolo v pláne. Nemám veľa priateľov zo smotánky. Zoznam obsahuje ľudí, ku ktorým máme blízko a strávili sme s nimi alebo predpokladane strávime veľa času," povedal 27-ročný zverenec Amélie Mauresmovej Murray podľa The Telegraph.

 

Denník The Times napísal, že snúbenci odmietli ponuky až na úrovni 1 milión libier za fotografie z tejto významnej udalosti v ich životoch. Obrad bude v dunblanskej katedrále, hostina v Murrayho vlastnom hoteli Cromlix. Dvojnásobný grandslamový šampión vynechá budúcotýždňové Monte Carlo, najbližšie bude hrať od 27. apríla v Mníchove.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies