Murray je opäť najväčšou nádejou Británie

NETKY.SK • 25 Júl 2012, 11:12 • 2 min
Murray je opäť najväčšou nádejou Británie

Murray je opäť najväčšou nádejou Británie

slovakia

left justify in out

imgAndy Murray stojí opäť pred historickou úlohou. Na začiatku júla dúfala celá Veľká Británia, že škótsky tenista uhasí smäd po grandslamových tituloch. Prehra vo wimbledonskom finále so Švajčiarom Rogerom Federerom bolela dlho. Po troch týždňoch má však 24-ročný hráč opäť šancu na triumf. Je totiž najväčšou nádejou britského olympijského tímu.
      "Olympiáda je najlepšou motiváciou ako zabudnúť na grandslamové finále a byť opäť pripravený. Nepozeráte sa späť na to, čo bolo. Nemáte čas. Navyše tri týždne po OH 2012 začína US Open. To je lepšie ísť na kurt a trénovať," povedal Murray.
      Olympijské spomienky majú pre Škóta trpkú príchuť. V Pekingu 2008 ťahal za kratší koniec už v 1. kole dvojhry v súboji s Luom Jen-chsunom z Taiwanu. Vo štvorhre dosiahol spolu s bratom Jamiem osemfinále.

Zdroj: TASR/APA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona