Murray dostal ocenenie ATP za humanitárny prínos

NETKY.SK • 5 November 2014, 15:57 • 2 min
Murray dostal ocenenie ATP za humanitárny prínos

LONDÝN - Roger Federer, Andy Murray a bratia Bryanovci získali výročné ocenenia od vedenia tenisového okruhu ATP World Tour.

slovakia

left justify in out

Švajčiar Federer sa jubilejný desiatykrát stal víťazom Ceny Stefana Edberga za príkladné športové správanie. Brit Murray dostal ocenenie za humanitárny prínos, ktoré je pomenované po Arthurovi Asheovi. Americké dvojičky Bob a Mike Bryanovci boli vyhlásení za najlepších deblistov šiesty rok za sebou.
     

Ako informovala agentúra AP, 17-ročný Chorvát Borna Čorič si odniesol trofej pre najlepšieho mladého hráča v elitnej stovke rebríčka. Za hráča s najväčším výkonnostným vzostupom vyhlásili Španiela Roberta Bautistu Aguta, z ceny za návrat roka sa tešil Belgičan David Goffin.
     

O tom, kto zakončí rok na poste svetovej jednotky, sa rozhodne medzi Federerom a Srbom Novakom Djokovičom na finálovom turnaji Masters v Londýne, ktorý sa začína v nedeľu v Londýne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies