Murray by si s radosťou vypočul Djokovičovo vysvetlenie

NETKY.SK • 10 Február 2015, 13:21 • 2 min
Murray by si s radosťou vypočul Djokovičovo vysvetlenie

ROTTERDAM - Britský tenista Andy Murray nepredpokladá, že by sa jeho srbský premožiteľ z finále nedávnych melbournských grandslamových Australian Open Novak Djokovič chcel vracať k fáze, pri ktorej vzhľadom na konečný výsledok spätne vyvstalo podozrenie z predstierania zdravotných ťažkostí.

slovakia

left justify in out

"Vyvolalo to veľkú búrku, ale už v tom nevidím problém. Také veci sa dnes, žiaľ, dejú často. Uznávam však, že niekto môže pociťovať veľkú únavu a o chvíľu neskôr byť v poriadku, znova mať energiu. S cieľovou páskou pred očami sa človek môže cítiť lepšie. Ak má Novak pocit, že by mal niečo objasňovať, s radosťou si ho vypočujem. Nemyslím si však, že by musel ponúkať vysvetlenia," citoval Murrayho web Tennis World. 

 

Djokovič zvíťazil za 219 minút 7:6 (5), 6:7 (4), 6:3, 6:0 a k predmetnej pasáži vyhlásil: "Mal som krízu na konci druhej časti a začiatku tretej, trvala 15-20 minút. Možno to ešte bola nepriama konzekvencia virózy, pre ktorú som sa nemohol optimálne pripraviť. Cítil som sa v tom štádiu veľmi vysilene a potreboval som čas na pozviechanie. Ošetrenie som si nevyžiadal, pretože nebolo čo ošetrovať. Jednoducho som nevládal. Budem úprimný: takej slabosti som počas kariéry čelil málokedy." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies