Murray by nenamietal voči Nadalovi už vo štvrťfinále

NETKY.SK • 18 Jún 2013, 11:22 • 2 min
Murray by nenamietal voči Nadalovi už vo štvrťfinále

LONDÝN - Britského tenistu Andyho Murrayho neznepokojuje možnosť, že na Španiela Rafaela Nadala narazí už vo štvrťfinále Wimbledonu.

slovakia

left justify in out

"Je mi jasné, že žreb tento rok pritiahne nadštandardnú pozornosť, pretože Rafael Nadal asi nebude v nasadenej prvej štvorke, ale ako hráč nemôžete byť posadnutí takýmito záležitosťami. Ak by mi to ponúkli, pristal by som na možnosť mať ´Rafu´ v mojej štvrtine, hneď by som to podpísal. Ak chcete získavať trofeje na najvýznamnejších podujatiach, musíte prekonávať tých najlepších na svete. Fakt nezáleží na tom, v ktorej fáze turnaja sa to udeje," upozornil Murray vo svojom blogu pre BBC. 

Úradujúci šampión z newyorských US Open Murray vynechal parížske Roland Garros pre problémy s chrbtom, ale minulý týždeň získal trofej na tráve v londýnskom Queen´s Clube. Nadalovi podľahol vo všetkých troch vzájomných dueloch práve vo Wimbledone - vo štvrťfinále edície 2008 a semifinále ročníkov 2010 a 2011. Španiel mal navrch v ostatných štyroch dueloch s Britom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies