Murray bude vo februári otcom, je pripravený odletieť z Australian Open

NETKY.SK • 16 December 2015, 13:12 • 2 min
Murray bude vo februári otcom, je pripravený odletieť z Australian Open

DUBAJ - Britský tenista Andy Murray je pripravený odstúpiť z januárového grandslamového turnaja Australian Open, ak jeho žena Kim v tom čase priviedie na svet ich prvé dieťa. Pár očakáva narodenie potomka v strede februára, turnaj v Melbourne sa uskutoční od 18. do 31. januára.

slovakia

left justify in out

Druhý hráč svetového rebríčka je pripravený okamžite odcestovať z Austrálie do Londýna, ak by sa mu dieťa narodilo v skoršom termíne. "Hneď by som letel domov. Určite chcem byť pri tom od začiatku. Je to pre mňa veľmi dôležité, chcem byť nápomocný, ako to len bude možné," uviedol pre stredajšie vydanie Daily Mail 28-ročný Murray, ktorý v Melbourne prehral už štyrikrát vo finále.

 

Blížiace sa otcovstvo malo vplyv aj na priebeh Murrayho zimnej prípravy. Miami, jeho tradičné dejisko pre zimný tréning, vymenil tentoraz za Dubaj. "Kim je vo vrcholnom štádiu tehotenstva. Odtiaľ je pre mňa jednoduchšie dostať sa prípadne domov. Všetky lety z Miami sú večer, z Dubaja ale môžete letieť kedykoľvek počas dňa," vysvetlil Murray, ktorý v závere novembra priviedol Veľkú Britániu k triumfu v Davisovom pohári.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies