Murray bude mať presnejší plán s trénermi po Madride

NETKY.SK • 4 Máj 2015, 11:24 • 2 min
Murray bude mať presnejší plán s trénermi po Madride

BRATISLAVA - Britský tenista Andy Murray si so svojím realizačným tímom podrobnejšie stanoví rozdelenie trénerských úloh na najbližšie mesiace po tohtotýždňovom antukovom turnaji v Madride.

slovakia

left justify in out

"Amélie je superšťastná. Je však pre ňu ťažké odhadnúť, ako sa bude cítiť po pôrode. Teraz pobudne zopár týždňov s nami a ja sa teším na spoluprácu. Budem v Madride a myslím si, že po tom podujatí padnú nejaké rozhodnutia," povedal pre Daily Mail švédsky kouč Jonas Björkman, ktorý pribudol do štábu v marci a zásadnejším spôsobom po skúšobnom období v apríli. Francúzska fedcupová kapitánka Amélie Mauresmová približne pred mesiacom oznámila svoje tehotenstvo, termín pôrodu má v auguste. Americké "hardové" leto strávi s Murraym Björkman.


Dvadsaťsedemročný úradujúci olympijský víťaz z Londýna 2012 Murray, tretí v renkingu ATP, má v pondelok na programe dohrávku finále v Mníchove proti domácemu Philippovi Kohlschreiberovi.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies