Mura Masa zverejnil videoklip k piesni s Charli XCX

NETKY.SK • 28 Marec 2017, 15:54 • 2 min
Mura Masa zverejnil videoklip k piesni s Charli XCX

LONDÝN - Britský dídžej, producent a hudobník Mura Masa predstavil v pondelok videoklip k piesni 1 Night, v ktorej hosťuje anglická speváčka a skladateľka Charli XCX. V triapolminútovej novinke účinkuje 24-ročná hudobníčka spolu s niekoľkými zaľúbenými dvojicami, pričom každá z nich si prechádza istou fázou vzťahu.

slovakia

left justify in out

Priaznivci oboch interpretov si môžu pozrieť video napríklad prostredníctvom služby YouTube. 

Singel 1 Night pochádza z producentovho pripravovaného albumu To Fall Out of Love To. Nahrávka, ktorá bude jeho štúdiovým debutom, by sa mala dostať na trh už tento rok. Okrem skladby 1 Night z nej 20-ročný rodák z ostrova Guernsey ponúkol tiež single Love for That (feat. Shura), What If I Go? (feat. Bonzai) a Love$ick (feat. ASAP Rocky). 

 



Mura Masa, vlastným menom Alex Crossan, debutoval v roku 2014 mixtapeom Soundtrack To A Death. O rok neskôr predstavil EP nahrávku Someday Somewhere, z ktorej pochádza napríklad singel Firefly (feat. NAO). Na konte má spoluprácu s hudobníčkou Lapsley, a to na skladbe Seven Months, v ktorej sa postaral o produkciu. Na tej spolupracoval aj pri skladbe First Things First rappera Stormzyho, ktorá sa umiestnila na 25. priečke britského singlového rebríčka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona