Multižánrová šou Vivaldianno sa vráti do Bratislavy

NETKY.SK • 14 August 2015, 14:28 • 2 min
Multižánrová šou Vivaldianno sa vráti do Bratislavy

BRATISLAVA - Projekt Vivaldianno 2015 - Mesto zrkadiel sa 29. novembra vráti do Bratislavy. Tvorcovia odohrajú úspešnú multižánrovú šou v bratislavskej Inchebe. Nadviažu tak na júnové vystúpenie v Istropolise, ktoré sa im podarilo vypredať.

slovakia

left justify in out

"Rok a pol práce takmer štyridsiatich ľudí, mnohomiliónové investície, tisíce hodín v štúdiu, realizácie šialených, jedinečných a originálnych nápadov, a potom 110 minút a je to preč. Som dojatý a teším sa na ďalšiu časť turné, s ktorým zavítame späť aj na Slovensko,“ uviedol autor projektu Michal Dvořák.


Multižánrový program prináša pohľad na život huslistu Antonia Vivaldiho. Ako sólisti vystúpia husľový virtuóz Jaroslav Svěcený a Terezie Kovalová, ktorá zahrá na violončelo. Hudobný tím doplnilo sláčikové Heroldovo kvarteto a hudobníci Jiří Janouch, Michal Pelant, Carlo Zegarra, Vlado Urlich a Martin Kuzma.

 

Autorom libreta je Tomáš Belko. Pod obrazové stvárnenie koncertu sa podpísal japonský výtvarník, režisér a animátor Kósuke Sugimoto. Vstupenky na podujatie sú dostupné v sieti Ticketportal a na webstránke www.xl.sk. Informácie agentúre SITA poskytla spoločnosť XL group.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies