Multitasking: Žena kojila svojho syna počas jazdy na mopede!

NETKY.SK • 4 September 2013, 12:00 • 2 min
Multitasking: Žena kojila svojho syna počas jazdy na mopede!

PEKING – Je vedecky dokázané, že ženy dokážu robiť viac vecí naraz. Táto Číňanka však tento multitasking posunula na úplne iný level.

slovakia

left justify in out

Polícia v čínskom meste Yuzou zastavila ženu na mopede, ktorá za jazdy kojila svojho osemnásťmesačného syna. Žena podľa čínskych médií začala kojiť svojho syna, keď stála v zápche a dieťa začalo plakať. Kolóna sa však pohla a žena v kojení pokračovala.

Ihneď ako to uvideli policajti, ženu zastavili. „Riskovala nielen svoj život, ale aj život svojho dieťaťa a dokonca aj životy ostatných účastníkov premávky,“ povedal hovorca miestnej polície. „Dôstojníci jej povedali, že keď v kojení bude pokračovať, zoberú jej moped,“ dodal hovorca.

Číňanka však nie je jediná žena, ktorá kojila svoje dieťa za jazdy. V júni 2008 Catherine Donkersová z amerického mesta Pittsburgh bola zatknutá za kojenie počas jazdy. Dokonca nemala ani vodičský preukaz. V roku 2009 polícia zastavila Genine Comptonovú za to, že kojila svojho syna počas jazdy, čím ohrozila jeho život, pretože mala jeho hlavu opretú o volant.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona