Multimediálny Urban Art Festival v Bratislave ponúka 40 vystúpení na 14 pódiách

NETKY.SK • 24 Jún 2017, 08:51 • 2 min
Multimediálny Urban Art Festival v Bratislave ponúka 40 vystúpení na 14 pódiách

BRATISLAVA - Prvý ročník multimediálneho podujatia Urban Art Festival sa dnes uskutoční v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Na 14 pódiách vo verejných priestranstvách si návštevníci môžu vybrať zo 40 hudobných, tanečných a divadelných vystúpení.

 

Veľa zaujímavého sa dozvedia na tematických diskusiách s odborníkmi. V dvoch vínnych uličkách môžu ochutnať malokarpatské a bratislavské vína od mnohých výrobcov, ale tiež rôzne druhy pív a gastronomické špeciality na Gurmán Feste v Sade Janka Kráľa. Môžu si užiť aj prvý Bratislavský dobový piknik s módnou prehliadkou a výukou charlestonu v Medickej záhrade alebo Keltský slnovrat na hrade Devín.

 

Na pódiách v rôznych priestoroch bude znieť alternatívna a popova hudba, ale aj jazz, folk, rock, funky, hip-hop, keltská či klasická hudba. Pri každom pódiu bude jedna zo 14 neziskových organizácií, kde účastníci za dobrovoľný príspevok získajú ich pečiatku do programu festivalu. Kto ich bude mať sedem, získa voľný vstup na večernú afterparty v kultúrnom centre Dunaj, kde bude tiež program.

 

Podľa riaditeľa Krajskej organizácie cestovného ruchu Bratislava Region Tourism Lukáša Dobrockého je tento umelecký, edukačný a charitatívny festival prelomový v rámci spolupráce rôznych inštitúcií. Na jeho organizácii sa podieľa aj Bratislavský samosprávny kraj, mesto Bratislava, mestská časť Staré Mesto, Bratislavské kultúrne a informačné stredisko, Bratislavský okrášľovací spolok, občianske združenia a ďalšie inštitúcie.

 

Program je k dispozícii na internetovej stránke www.urbanartfestival.sk.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies