Müller za stavu 0:1: Môže sa táto sra*ka už skončiť?

NETKY.SK • 7 Máj 2015, 15:48 • 2 min
Müller za stavu 0:1: Môže sa táto sra*ka už skončiť?

BARCELONA - Odčítači z pier boli v strehu aj počas stredajšieho prvého zápasu semifinálovej konfrontácie FC Barcelona a Bayernu Mníchov vo futbalovej Lige majstrov. Tentoraz ponúkli svetu obsah frustrovaného výlevu útočníka Bavorov Thomasa Müllera.

slovakia

left justify in out

"Môže sa táto sra*ka už skončiť?" penil 25-ročný zakončovateľ, keď ho kouč Pep Guardiola stiahol v 79. min z trávnika Camp Nou. Hostia vtedy prehrávali len 0:1, napokon dostali lekciu 0:3 a ich vyhliadky pred budúcotýždňovou odvetou sú chabé.

 

Müllerovu reakciu zverejnila prostredníctvom Twitteru Julia Probstová, ktorá je podľa charakteristiky z jej konta nepočujúcou odčítačkou z úst. Chytil sa toho denník Bild.

 

 

 

 

"Nebolo to nič mimoriadne," skonštatoval na margo svojho striedania Müller, ktorému riadne zhorkol jubilejný 300. súťažný duel za Bayern. "Dlho sa vôbec nezdalo, že by sa tento zápas mohol skončiť až 3:0 pre domácich. Pokazili sme si to za necelých päť minút a ten tretí gól bol už úplne zničujúci. Teraz sa musíme zomknúť, aby sme sa zbavili čierneho Petra. My sme Bayern Mníchov, my neskláňame hlavy," pripomenul Müller a dodal: "Samozrejme, za týchto okolností by prípadný postup bol senzáciou, to treba úprimne uznať. Do poslednej sekundy však budeme odovzdávať všetko."

 

Deň predtým odčítači nachytali Argentínčana v službách Juventusu Turín Carlosa Téveza, ktorému sa nepozdávalo, že ho tréner Massimiliano Allegri dal dolu pred záverom prvého stretnutia semifinále LM proti Realu Madrid (2:1). Nazval kouča strachopudom a skurvencom, tvrdil web Olé.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies