Muchu chce Lechia Gdansk

NETKY.SK • 6 Máj 2015, 13:22 • 2 min
Muchu chce Lechia Gdansk

GDANSK - Slovenský futbalový brankár Ján Mucha by sa mohol po piatich rokoch vrátiť do Poľska. O služby slovenského reprezentačného gólmana prejavil záujem účastník Ekstraklasy Lechia Gdansk.

slovakia

left justify in out

Bývalá opora Legie Varšava nedávno priznala interes o jej služby z poľských klubov. Podľa denníka Fakt je jedným zo záujemcov práve Lechia. Tridsaťdvaročný Mucha by mohol posilniť mužstvo z Gdanska ako voľný hráč bez nároku na odstupné, keďže sa mu končí platnosť zmluvy s tímom FC Kridla Sovietov Samara. Lechii aktuálne patrí 8. miesto v tabuľke.

 

"Mám dve ponuky z Poľska, ale sú tu aj určité náznaky z Ruska. Ešte je príliš skoro na rozhodnutie," uviedol nedávno v rozhovore pre denník Pravda Mucha, ktorý aktuálne hosťuje v ruskom prvoligovom klube Arsenal Tula.
Bývalý gólman Interu Bratislava, MŠK Žilina a Humenného si urobil v Poľsku dobré meno počas pôsobenia vo varšavskej Legii v rokoch 2005 - 2010, keď bol aj najlepším brankárom ligy. Následne získal angažmán v anglickom FC Everton, kde sa dostal medzi tri žrde len sporadicky. V roku 2013 zamieril do Ruska.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies